event image

CLASSIC ROCK FESTIVAL 2021

04 jun 19:30

Du skal fremvise et negativt Coronapas for at komme til koncert hos os. Dette gælder alle gæster, der er fyldt 15 år. Det betyder, at du skal kunne fremvise et af følgende:
• Et negativt resultat af en covid-19-test, der er højst 72 timer gammel (regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget).
• Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel (regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget).
• Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19.
Dit Coronapas kan være digitalt på din smartphone eller i papirformat.
Du skal kunne legitimere dig (med pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID-kort), så vi kan se, at du er den person, som Coronapasset er udstedt til.
Kravet om Coronapas gælder ikke for personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test samt personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test. Bør du ikke få foretaget tests opfordrer vi dig til at kontakte os på kulturium@ishoj.dk . Når du henvender dig, vil vi bede dig fortælle os hvilken koncert du har billet til.


Tag nogle af de bedste rockbands fra den klassiske æra fra 1970 og frem til 1980 og kombinér dem med nogle af Danmarks bedste og mest flittige hardrock-musikere: Classic Rock Festival.

Classic Rock Festival nummer tre finder sted i 2021 – 4. og 5. juni i spillestedet Kulturium i Ishøj; blot et kvarters tur med S-toget fra København og med toget bogstaveligt talt lige til døren.
Med de nuværende coronaregler vil der rundt regnet kunne være 250 gæster pr. aften i Kulturium.
Der er lagt i ovnen til to aftener med tonsvis af luftguitarfremkaldende fed guitarlir, fantastiske sange, fabelagtige musikere på et spillested med rigtig gode faciliteter.
SPILLEPLAN:
4. juni:
Motörizer
Scorpions Tribute
Blindstone play Hendrix (headliner)