event image

Motor Mille Danseshow

30 maj 10:00

Bemærk: Ved dette arrangement skal der vises gyldigt Coronapas (gælder ikke gæster under 15 år)

Både børn og voksne kan være med, når Motor Mille fyrer den af med med sang, musik, dans, sjov og ballade. Det fantastiske danseshow vil få alle til at hoppe, dreje rundt og baske med armene.

Egentlig hedder hun Mille Gori, men når hun fletter sit hår og ifører sig buksedragt og pilotbriller, bliver hun på magisk vis til Motor Mille.
Siden opfindelsen af Motor Mille i 2013 har hun udgivet børnebøger, instrueret cirkusforestillinger og lavet adskillige tv-udsendelser.
Motor Mille er et kendt ansigt for langt de fleste danske børn. De kender efterhånden den seje pige med de lyse fletninger ganske godt. De seneste år har de nemlig mødt hende i rigtig mange sammenhænge på Ramasjang. Blandt andet i Monster Busters, Cirkus Summarum og ikke mindst Ramasjang Club, hvor hun elsker at danse.

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange
gratis parkeringspladser. Koncerten afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.

Dørerne åbner kl.19.00

Kørestolspladser kan købes i Kulturium's café, eller på tlf: 4354 5511


Længde:00:30

BLIV MEDLEM AF GIRAFKLUBBEN:
Til dette arrangement opnår du rabat, hvis du er medlem af Girafklubben. Girafklubben er en børnekulturklub i Ishøj for børn på 0-14 år, hvor et medlemskab, giver adgang til en masse forskellige oplevelser. Nogle helt gratis og andre til meget lave priser. Der er endda særlige fordele til forældrene. Medlemskabet gælder for et kalenderår (fra januar til og med december) og koster 30 kr. pr. år for børn. Familiemedlemskab (2 voksne og 3 børn) koster 250 kr. pr. år.

Medlemskab købes online via fanen 'Om os' under punktet 'Medlemskaber og rabatter'.