event image

Mystery Makers

21 maj 18:30

Bemærk: Ved dette arrangement skal der vises gyldigt Coronapas (gælder ikke gæster under 15 år)

Desarmer en bombe med dine venner (kun for voksne).
Knaldspændende Virtual Reality oplevelse i musikteatret!!
Ved hjælp af den nyeste og mest moderne teknologi kan Mobile Mystery Games nu tilbyde et Virtual Reality Escape Room. I får ikke kun virtual reality briller på hovedet, men helt sikkert også sved på panden i vores Virtual Reality Escape Room. I oplevelsen vil I opleve at være fanget i et rum med en nedtællende bombe foran jer! Jeres samarbejde vil blive sat på prøve, og kun med hjælp fra jeres holdkammerater, vil I kunne løse en række vanskelige moduler og desarmere bomben til tiden.
Hvis I ikke når at desarmere bomben så.. BUM!.

Selve VR-spillet tager 60 minutter. Når I er færdige byder vi på en drink og lidt snacks at styrke sig på.
Der er præmier på højkant til de hurtigste og til holdet med den bedste team-spirit (udvalgt af bibliotekets ukronede dårligste taber).

Pris
Mystery Game inkl. drink og snacks: 95kr. pr. person. Arrangementet foregår i Kulturium Musikteater.

Billetbooking
Der skal bestilles billet til alle personer i selskabet. Der kan være op til 5 personer pr. hold. Hvis I tilmelder jer færre end fem, vil I muligvis blive sat sammen med andre gode bombeeksperter.
Vi sørger selvfølgelig for at afviklingen forløber efter corona-retningslinjerne.

Der kan bookes tid til enten kl. 18.30 eller 20.30.

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Arrangementet afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.

Ønsker du at spise middag inden arrangementet, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.
Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.