event image

Popsi og Krelle

22 maj 09:00

Bemærk: Ved dette arrangement skal der vises gyldigt Coronapas (gælder ikke gæster under 15 år)

Pepsi og Krelle blev født på YouTube i 2018 og er på rekordtid blevet et af de mest populære danske børnebrands i målgruppen børn 0-5 år. Deres musikvideoer runder lige om lidt 175 millioner visninger på YouTube og 450.000 familier ser med på YouTubekanalen.

Popsi og Krelle er også populære på den danske musikstreamingtjeneste YouSee Musik, hvor deres platin-album "20 af de bedste børnesange" i månedsvis har ligget på en solid plads på top 10 listen over mest populære albums foran navne som Rasmus Seebach og Kim Larsen.

I 2020 vandt Popsi og Krelle ikke mindre end to af Børn i Byens priser for "Bedste Børnekulturpersonlighed og "Bedste Børne-event" (sammen med bObles.dk)

Popsi og Krelle arbejder fast sammen med bl.a. SMIL Fonden, Rigshospitalets børneafdelinger for cancer og akuthandling, Læger Formidler og Børneulykkesfonden om at sprede vigtige budskaber til forældre, og give indlagte børn et lille frirum gennem musikken.

Bag Popsi og Krelle er Maiken Ingvordsen (pianist, komponist, musikpædagog samt forfatter) og Christian Reinholtz (som har har arbejdet i forlagsbranchen gennem mange år). De mødte hinanden via deres tidligere virke som marketingstrateger i bogbranchen, og nu er de Popsi og Krelle på fuldtid.

Popsi og Krelle har deres egen streamingtjeneste og tilhørende app Popsi TV, hvor du for 19 kr. pr. md. får adgang til alt deres materiale reklamefrit, offline og i et helt trygt børnemiljø.

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Arrangementet afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.

Kørestolspladser sælges via vores café på tlf: 4354 5511.


BLIV MEDLEM AF GIRAFKLUBBEN:
Til dette arrangement opnår du rabat, hvis du er medlem af Girafklubben. Girafklubben er en børnekulturklub i Ishøj for børn på 0-14 år, hvor et medlemskab, giver adgang til en masse forskellige oplevelser. Nogle helt gratis og andre til meget lave priser. Der er endda særlige fordele til forældrene. Medlemskabet gælder for et kalenderår (fra januar til og med december) og koster 30 kr. pr. år for børn. Familiemedlemskab (2 voksne og 3 børn) koster 250 kr. pr. år.

Medlemskab købes online via fanen 'Om os' under punktet 'Medlemskaber og rabatter'.