event image

Santa Cruz

06 maj 20:00
Lyt

Bemærk: Ved dette arrangement skal der vises gyldigt Coronapas (gælder ikke gæster under 15 år)

Santa Cruz skulle tilbage på livescenen én uge i 2020, men p.g.a. Covid-19 er deres tilbagevenden udsat til 2021. Glæd jer til en aften med nogle af dansk musiks absolutte sværvægtere.

Poul Halberg (guitar), Frans Bak (keyboard), Bo Stief (elbas), Alex Riel (trommer), Hans Ulrik (saxofoner)

Santa Cruz er et dansk orkester som har spillet sammen i mere end 30 år, og alle fem bandmedlemmer er veletablerede og højt anerkendte musikere og komponister, som har sat kraftigt præg på det danske musikliv på kryds og tværs af genrerne gennem de sidste mange år. Alligevel bliver de ved med at mødes og udfordre hinanden i deres helt specielle udgave af fusionsmusikken. Hver bidrager med det de kan indenfor jazz og rock og det bliver kombineret med gode melodier, og fantastiske soloer.

De er musikalske legekammerater i et univers af rock, jazz og det indimellem. Enhver der har oplevet en livekoncert med bandet vil ikke være tvivl om, at de elsker det!

Orkestret har udgivet 4 anmelderroste albums siden debuten i 1985.

Alex Riel modtog i 2017 den ærefulde Ken Gudman Pris. I den forbindelse blev Santa Cruz gendannet for at hylde deres bandmedlem, det gav orkestret en ny energi, og en kæmpe lyst til at spille koncerter igen. Både for at præsentere de bedste af deres ældre numre, og for at mærke musikken vokse og udvikle sig sammen med publikum.

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Arrangementet afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.

Ønsker du at spise middag inden arrangementet, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.
Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.

Kørestolspladser sælges via vores café på tlf: 4354 5511.

Se mere på www.kulturium.dk