Kulturium Og corona

En tryg koncert/teateroplevelse

7. september sænkede myndighederne i 18 af landets kommuner, herunder Ishøj, forsamlingsloftet til 50 personer.

Forsamlingsloftet har ikke indvirkning for spillestederne. Spillestederne er nemlig en del af partnersektorskaber, hvor man under sikre rammer og med forbehold godt må være flere end de ellers tilladte 50 personer. 

I genåbningen af musikteatret følger vi Kulturministeriets særlige retningslinjer for kulturarrangementer med siddende publikum. Du kan læse retningslinjerne her. Det skal være en tryg oplevelse af besøge os, derfor følger vi alle retningslinjer ift. afstandskrav mv. Der er opstillet spritstandere og gulvet er afmærket i områder, hvor der kan opstå kødannelse. 

Vi passer godt på hinanden - også i musikteatret. Det betyder at gæster med symptomer eller sygdom naturligvis skal blive hjemme. 

Publikum, der er i risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, bør udvise stor forsigtighed ved besøg. 

Du kan selv bidrage til forebyggelse af smitte med COVID 19. Læs Sundhedsstyrelsens vejledninger.

Vi tilpasser løbende efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer. 


Vi glæder os til at se jer og håber at  alle vores gæster vil være med til at sikre en god oplevelse for alle. 
 

Krav om mundbind

Regeringen har indført midlertidigt krav om brug af mundbind eller visir på restauranter, barer, caféer og lignende serveringssteder - dog ikke, når man sidder ned (indtil videre gældende fra 17. september og to uger frem). Det betyder at alle vores gæster, som benytter caféen og går til vores koncerter, skal bære mundbind indtil man sidder ned. Hold øje med skiltningen i musikteatret.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så kontakt endelig vores personale.